ARCKEZELÉSEINK széles kínálata biztosítja, hogy arcod ápolt, mindig friss, üde és fiatalos megjelenésű legyen.

A legszebb - smink nélkül is szép, ragyogó arcokat mi varázsoljuk.

  

Arckezelések

A technológiai újdonságok, és számos világhírű professzionális eljárásunk  mellett, szívesen ajánljuk vendégeinknek mindenre kiterjedő hagyományos, tradícionális kozmetikai kezeléseinket, melyek közül bárki találhat életkorának, bőrtípusának, igényének megfelelőt. Az arcbőr diagnosztizálását követően nagy tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkező szakemberünk segít, összeállítja a legmegfelelőbb kezelési tervet.Tradícionális, klasszikus kozmetikai eljárásaink a hagyományos ápoló és szépítő kezelések.

A Magyarországon valóban egyedülálló soft-laser spektrumú fényterápiás rendszerünk fájdalommentes megoldást kínál az egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőr eléréséhez. A sejtszintű fotokémiai szabályozásnak köszönhetően elősegítjük a finom ráncok számának és mélységének csökkentését, a kollagén stimulációt, a szövetek regenerálódását, méregtelenítést és bőrfeszesítést.

Míg korábban szinte csak az édesanyjuk vagy barátnőjük "unszolására" hozzánk látogató tinédzser korú fiúk arctisztítása volt jellemző, mára jelentősen megváltozott a férfiak hozzáállása szépségklinikánk által kínált szolgáltatásokhoz.

A kezelések során gyengéden eltávolítjuk  a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket és a felhalmozódott felesleges keratin rétegeket. Alaposan megtisztítjuk a felhámot, és nagyságrendekkel javítjuk az arckezelő hatóanyagaink bőrbe történő felszívódását. Csökkentjük a bőregyenetlenségek és a pigmentáció (foltok) megjelenési formáit.

Az arc, nyak és dekoltázs bőrének szép megjelenését, hosszan tartó fiatalságát és kiváló minőségét laboratóriumi tisztaságú intenzív hatóanyagok bejuttatásával segítjük elő. Legyen szó bőrfiatalításról, akne kezelésről, pigmentált elváltozásokról vagy akár bőr egyenetlenségről - kombinált mezoterápiás kezeléseink látványos sikert garantálnak.

A rádiófrekvencia hatása az emberi szövetekben régóta közismert. Szelektív, azaz bizonyos szöveti alkotó elemek egyáltalán nem, míg mások (kollagénrostok, fibroblaszt sejtek) kiválóan reagálnak a rádiófrekvenciás áramlás keltette energiákra.

Tökéletes megoldás a természetes szépségért a tudomány segítségével. Mélyreható sejtszintű beavatkozás 6 különböző professzionális technika ideális kombinációjával, az azonnali szembetűnő eredményekért és különlegesen tartós hatásért. A bőr optimális élettani funkcióinak helyreállítása - az egészségesen szép bőrért.

A maximális hatékonyságú kezelés során arcfiatalító bio computeres rendszerünk segítségével végezzük el lépésről-lépésre az arc újraformálását, tónusfokozását, méregtelenítését, teljes izomzati és szöveti rekonstrukcióját. Legyen szó akár ránccsökkentésről, akár hatóanyagok bejuttatásáról, Ultratone programkínálatunk hozzásegíti a leglátványosabb eredmények eléréséhez és megőrzéséhez.

Címünk

akozmetika.hu

info@akozmetika.hu

1074 Bp. Dohány u. 16-18. 1/3

(28-as kapucsengő)

Tel: +36-20-979-74-14

       +36-1-215-6351

  JOGI INFORMÁCIÓK

 

 

TÉRKÉP

Nyitvatartás

          Hétfő: 8.30-20.00
          Kedd: Oktatási Nap 
          Szerda: 8.30-20.00
          Csütörtök: 8.30-20.00
          Péntek: 8.30-20.00
          Szombat: Speciális Programok
          Vasárnap: Zárva